Field
Infiintata in anul 1999 ca o afacere de familie, GOLDEN STAR SRL a devenit inca din anul 2003 unul din cei mai importanti consignatari al producatorului de ingrasaminte minerale AZOMURES SA.
Astazi, la 15 ani de la inceperea parteneriatului cu AZOMURES, compania noastra este unul din cei mai mari distribuitori de ingrasaminte din zona Moldovei, furnizand anual la cateva sute de clienti aproximativ 30.000 de tone de ingrasaminte minerale de la cele doua depozite din Pascani si Suceava, precum si direct din AZOMURES pe CF cat si auto.
Orientata in permanenta catre satisfacerea clientilor, GOLDEN STAR face cu succes fata cerintelor din piata de profil, care in decursul timpului a devenit tot mai exigenta.
In acest sens compania noastra si-a adaptat si diversificat oferta si facilitatile astfel incat sa ofere: diferite tipuri de ingrasaminte minerale in ambalaje de la 1 la 600 de kg; conditii optime de depozitare la cele doua locatii din Pascani (Iasi) si Veresti (Suceava) ce insumeaza aproximativ 9000 mp de spatii inchise (hale industriale); transport economic pe calea ferata sau rapid – transport rutier; conditii avantajoase si flexibile pentru clientii si partenerii nostri.